Základné informácie
Poľnohospodárske družstvo podielnikov v Spišskej Teplici
Rastlinná a živočíšna výroba, produkcia mlieka a mäsa
Lesná 457
059 34 Spišská Teplica
Mobil: +421 915 669 366
Mobil: +421 917 711 538
E-mail: druzstvo.teplica@gmail.com
E-mail: obchod.teplica@gmail.com
Web: www.druzstvoteplica.sk
IČO: 00199834
IČ DPH / DIČ: SK2020512791
Objednávateľ: Poľnohospodárske družstvo podielnikov v Spišskej Teplici
Kontaktné osoby
Ing. Maroš Kovalčík - podpredseda
Naša činnosť
• pestovanie pšenice ozimnej, jačmeňa ozimného, sladovníckeho jačmeňa, repky olejnej, kukurice na siláž, trávnych senáží
• chov mliečneho hovädzieho dobytka, chov jatočného hovädzieho dobytka, výkrm ošípaných
• zabíjanie hovädzieho dobytka na vlastnom bitúnku aj v službách do 50km
• rozrábka a výroba mäsových výrobkov, predaj balíčkov hovädzieho mäsa, bravčových 1/2
• produkcia (výroba) a spracovanie mlieka a výroba mliečnych výrobkov
• predaj mlieka prostredníctvom mliekomatov v Porade a okolí
• uskladňovanie inertného stavebného odpadu v priestore vyťaženého lomu
Hospodárime pod najmenšími veľhorami
Poľnohospodárske družstvo v Spišskej Teplici začalo písať svoju históriu 10.10.1952. V súčastnosti za zaoberáme rastlinnou aj živočíšnou výrobou a spracovaním vlastnej produkcie zo živočíšnej výroby
Rastlinná výroba
V rastlinnej výrobe sa venujeme pestovaniu pšenice ozimnej, jačmeňa ozimného, sladovníckeho jačmeňa, repky olejnej, kukurice na siláž a trávnych senáží.
Živočíšna výroba
V živočíšnej výrobe sa zaoberáme chovom mliečneho hovädzieho dobytka, chovom jatočného hovädzieho dobytka a výkrmom ošípaných.
Naša výroba
Máme aj vlastný bitúnok, kde porážame hovädzí dobytok. Porážku HD poskytujeme pre záujemcov aj ako službu do vzdialenosti 50 km.
• rozrábka mäsa a výroba mäsových výrobkov
• predaj balíčkov hovädzieho mäsa
• predaj bravčových 1/2
• produkcia (výroba) a spracovanie mlieka a výroba mliečnych
výrobkov
• predaj mlieka prostredníctvom mliekomatov v Porade a okolí
Uskladňovanie inertného stavebného odpadu v priestore vyťaženého lomu
Článok bol publikovaný: 24. 5. 2023