Základné informácie
Mäsovýroba PATA s.r.o.
Spracovanie mäsa, výroba mäsových výrobkov
Mlynská 1042
925 53 Pata
Tel.: +421 31 7860 204 - objednávky
Tel.: +421 31 7860 687
Fax: +421 31 7860 687
E-mail: admin@masovyrobapata.onmicrosoft.com
IČO: 50606344
IČ DPH / DIČ: SK2120401899
Objednávateľ: Mäsovýroba PATA s.r.o.
Mäsovýroba PATA
Firma bola založená v roku 1994, (živnosť na meno Bohumil Súkenik). Počas jej existencie prešla mnohými organizačnými a výrobnými zmenami, kde sa z malého podniku spoločnými silami zamestnancov a vedenia vybudoval moderný závod.
Pri založení firmy sme si zobrali do ekonomického prenájmu budovu patriacu RaVOD Pata. Neustálym dopytom nám už priestory v Pate nevyhovovali, preto sme v roku 1996 budovu a pozemok odkúpili, aby sme mohli prevádzku rozšíriť a zdokonaliť.
V roku 1996 sme sprevádzkovali nový výrobný priestor v Močenku, kde sa presunula výroba mäsových výrobkov. Tieto výrobné priestory máme prenajaté od PD Močenok. Obe prevádzky sa budovali na základe všetkých hygienických a technologických požiadaviek zodpovedajúcich podmienkam najvyššej kvality a prísnych kritérií, ktoré vyžaduje EÚ.
V súvislosti s požiadavkami na trhu sa zameral na rozširovanie sortimentu, kvality, čerstvosti a pokrytia potrieb zákazníka. Postupne sa zmenila aj výrobno-technická a technologická úroveň výrobných kapacít.
Šunka dusená
Náš široký sortiment výrobkov:
• Šunka dusená • Šunková saláma • Jemná saláma • Godhajská saláma • Cesnaková saláma • Gazdovská slanina • Turistická trvanlivá saláma • Inovecká saláma • Moja saláma
• Kolienkový nárez • Hydinový nárez • Sekaná • Luncheon meat nárez
• Párky obyčajné • Párky bratislavské • Pata paprikové párky • Špekačky • Prešovský kabanos • Jemné párky • Frankfurtské párky • Párky zo syrom
• Domáca klobása • Ipeľská klobása • Patanská syrová klobása • Mexická klobása • Klobása zo syrom • Pat. šunková klobása • Pik. grilovacia klobása
• Oškvarky • Masť balená 500g • Masť vedro • Masť volne balená • Paprikový lalok • Oravská slanina
• Údené kolená • Údená slanina • Údené rebrá karé krk • Údené rebrá z boku • Údené stehno • Údená krkovička • Údené karé b.k.
• Jaternice • Jaternice žemlové • Tlačenka • Domáca údená tlačenka • Zabíjačková kaša
• Br. mleté mäso • Br. mleté mäso VB
Prešovský kabanos
Tlačenka
Paprikový lalok
Všetky priestory prevádzky sú riešené celonerezovým vybavením, podlahy sú liate a všetky priestory sú riadené centrálnou klimatizačnou a chladiacou jednotkou, ktorá udržiava v celom závode predpísanú teplotu po celý rok, ktorá nesmie prekročiť +12 C.
Firma pracuje v prísnom systéme hygieny Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), ktorý zabezpečuje zdravotnú neškodnosť požívatín založenej na preventívnych opatreniach nielen na kontrole hotového výrobku.
Vozový park spĺňa najprísnejšie kritériá prevozu mäsových výrobkov a výsekového mäsa podľa noriem EÚ.
V roku 2016 naša firma zmenila právnu formu a to: Mäsovýroba PATA s.r.o. Súčasný počet zamestnacov je 34.
Dodávateľov máme zmluvne dohodnutých čo sa týka nákupu bravčových polovičiek z Rakúska a Slovenska. Doplnkový tovar mäsových výrobkov kupujeme od dlhoročných spoľahlivých firiem, s ktorými sme veľmi spokojní.
Naša vlastná predajňa Pod Vinohradmi 333 v Pate
Článok bol publikovaný: 28. 5. 2024