Základné informácie
DANIELA SYRY, s.r.o.
Výroba tradičných slovenských špecialít z ovčieho, kravského a kozieho mlieka
034 92 Stankovany 495
Mobil: +421 905 321 523 - výroba
Mobil: +421 907 087 352 - obchod
E-mail: odbytdaniela@gmail.com
E-mail: daniela.gasperova@gmail.com
Web: www.korbaciky-liptov.sk
IČO: 46370161
IČ DPH / DIČ: SK2023356874
Objednávateľ: DANIELA SYRY, s.r.o.
Kontaktné osoby
Marián Gašper - konateľ
Obľúbené syrové výrobky zo Stankovian
Už od roku 1992 udržiavame a rozvíjame výrobu tradičných slovenských špecialít z kravského i ovčieho syra. Zaručená kvalita a výnimočná chuť je výsledkom tradície výrobných postupov našich predkov.
Chov oviec je tradičným spôsobom hospodárenia vo všetkých horských a podhorských oblastiach Slovenska. Na Liptove je tento spôsob obzvlášť špecifický, lebo si zachoval pôvodné postupy s množstvom existujúcich salašov v tomto regióne.
Korbáče, tyčinky, nite…
Čerstvé korbáče tradičnej liptovskej chuti. Ponúkame rôzne variácie korbáčikov, tyčiniek, vrkočov i nití so zaujímavými príchuťami, ako sezamové, cesnakové, paprikové… Všetky syrové výrobky nájdete ako údené alebo aj čerstvé neúdené. Obľúbenou novinkou sú taktiež ochutené syrové uzlíky a paličky vhodné ako výborné pochutinky ku vínu alebo pivku.
Syry a parenice
Obľúbené tradičné syry v rôznych variáciách. Ochutnajte čerstvý ovčí alebo kravský syr z nášho regiónu. Ponúkame rôzne salašnícke, údené i neúdené syry, chutné parenice a oštiepky. Všetky naše výrobky sú bez konzervantov alebo farbív, čím si zachovávajú tradičnú chuť Liptova.
Žinčica, bryndza, maslo…
Veľkú obľubu si získali aj mliečno-syrové výrobky, ako čerstvá žinčica, cmar alebo bryndza, ktoré sa vyznačujú mnohými priaznivými účinkami na zažívacie ústrojenstvo. Okrem nich ponúkame orginálne maslo, tvaroh alebo bryndzové oplátky.
Syrové torty
Novinkou v našej ponuke sú aj vynikajúce syrové torty. Sú ideálnym darčekom pre ľudí, ktorí si nemôžu pochutnať na sladkej torte.
Nájdete nás na hlavnom ťahu v Rojkove pri Kraľovanoch
… a tiež v Hubovej pri Ružomberku, pri lavičke cez Váh
Článok bol publikovaný: 4. 6. 2024